Home » Honden beschikbaar vanaf 1 jaar » JORDAN ( Klein Middelmaatje )

JORDAN ( Klein Middelmaatje )

JORDAN ontzettend leuk jong reutje

Jordan is gevonden door ons lieve contact Nicoleta uit Roemenie. Zij is met Jordan naar de dierenarts gegaan, in een stadje verderop. Jordan is helemaal onderzocht en is kerngezond! alle bloedtests zijn afgenomen en hij is tip top in orde.

Nu verblijft Jordan in een prive asieltje en heeft Nicoleta ons gevraagd, voor dit mooie lieve hondje op zoek te gaan naar een lief baasje.

Nu is Jordan in de opvang bij Roxy en heeft Nicoleta ons gevraagd, voor dit mooie hondje op zoek te gaan naar een lief geduldig baasje.

Jordan is heel vriendelijk, aanhankelijk en heeft een lief zacht karakter en Is lief voor andere hondjes.

Match is altijd prioriteit voor bemiddeling.
Daarom werken wij met een intake-procedure.

Zodra de juiste match is gevonden, reist JORDAN zsm naar zijn nieuwe familie in Nederland toe.

In zijn geboorteland Roemenië heeft Jordan geen kans op een veilige en liefdevol leven.

Naam: Jordan
Geslacht: Mannetje
Leeftijd: Geboren medio mei 2018
Formaat: Klein middelmaatje 10,5 kg
Type: Onbekende kruising
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv volwassen.
Europees Paspoortje : Ja
Chipregistratie: Ja

Bekijk de video van de leuke ventje op YouTube:

Interesse? Neem contact op en vraag naar onze intake-vragenformulier Contact