Home » Honden beschikbaar vanaf 1 jaar » JASPER ( KLEIN )

JASPER ( KLEIN )

JASPER is een vriendelijk Energiek vrolijk, klein reutje is lekker speels. Jasper is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Als u op zoek bent naar een kleine vrolijke hond, realiseer u dan dat vele kansarme honden zoals Jasper op zoek zijn naar een baasje. Don't shop, ADOPT

Jasper verblijft nu in het privé asiel van Florin

Florin zijn verzorger, en zijn team vertellen over Jasper dat hij erg lief, vrolijk en speels is. Lopen aan de riem kan dit mannetje.

Jasper is een hondje geschikt voor de iets meer ervaren hondenbaasjes met inzicht.

Jasper is een van de 6 honden die wij hebben kunnen redden uit het Mionesti asiel in Roemenie.

Bij serieuze interesse stuur ons dan een mail en vraag naar onze intake-vragenformulier. Match is altijd prioriteit voor bemiddeling. Daarom werken wij met een intake-procedure. Helaas is het niet mogelijk een documentje, onze intake, als bijlage via de mail van MP mee te zenden naar u.

Onze email: futuredogs-nl@outlook.com Hartelijk dank.

Wij staan in direct contact met de opvang van JASPER

Zodra de juiste match is gevonden, reist JASPER naar zijn nieuwe Familie in Nederland toe. In zijn geboorteland Roemenie, heeft Jasper geen kans op een baasje. Jasper is een hondje geschikt voor de iets meer ervaren hondenbaasjes met inzicht

Naam: JASPER
Geslacht: Mannetje
Type: Prachtige onbekende kruising
Leeftijd: Geboren medio Juli 2015
Formaat: klein (30 cm) 6kg
Kan met kinderen: Ja ons beleid > 12 jaar obv ouders
Gevaccineerd; Ja
Gecastreerd: Wordt gedaan

Interesse? Neem contact op en vraag naar onze intake-vragenformulier Contact

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake mag JASPER naar Nederland afreizen

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor JASPER is: 340,00 euro.

Voor onze plaatsingsprocedure zie hier. Wij werken volledig Non-profit en volgens de Europese regels mbt vaccinaties, gezondheid en transport.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com