Home » Honden beschikbaar vanaf 1 jaar » ELLY ( Kleine / normale middelmaat )

ELLY

PRACHTIGE ONTZETTEND LIEVE ELLY

Bekijk de video's van Elly en haar beste vriendje Berny:

Elly is een aantal jaar geleden gered door Cristina Hent uit het doding asielen Roemenie, haar leeftijd is toen door de PS dierenarts te hoog geschat. Dit gebeurt vaker in doding-asiels omdat oudere honden als eerste ingeslapen worden.

Maar gelukkig voor Elly dat zij gered is door Hent, zij verblijft nu bij haar in een privé asiel.

Zij is een lieve vrolijke heerlijke meid die met iedereen op kan schieten. Haar echte leeftijd is dan ook ongeveer 6/7 jaar alleen in haar paspoort staat 10 jaar.

Zij verblijft samen met haar Grappige lieve beste vriend Berny in een kenneltje, dus als u 2 top honden een fijn en liefde vol thuis wil bieden, dan zijn Elly en Berny een geweldig stel :-)

Op de laatste 5 foto's ziet u ook Elly haar beste vriend Berny, hij is 6 jaar jong een super leuk lief ventje :-)

Zodra de juiste match voor Elly is gevonden reist zij zsm naar haar nieuwe baasjes toe. In haar geboorteland heeft zij geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven.

Naam: Elly
Gelacht: vrouwtjes
Leeftijd: 10 jaar ( maar waarschijnlijk niet ouder dan 6/7 jaar)
Formaat: Middelmaat ongeveer 50 cm
Type: Onbekende prachtige en lieve kruising
Energyniveau: gemiddeld
Kan met kinderen: Ja, ons beleid >12 jaar obv ouders,
Europees paspoortje en chip registratie: Ja
Gesteriliseerd: Ja

Alle honden die wij bemiddelen zijn geselecteerd op karakter.

Dit houd wel in dat elke hond die in een nieuwe situatie komt, moet acclimatiseren en begeleid moet worden in zijn of haar nieuwe leven.

Geduld, tijd en opvoeding is dus essentieel. Kant en klaar honden bestaan niet.

Denk dus goed na voordat u reageert om een rescue hond een 2e kans te geven.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake reist ELLY naar Nederland.

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor ELLY is: 195,00 euro.

Voor onze plaatsingsprocedure zie hier. Wij werken volledig Non-profit en volgens de Europese regels mbt vaccinaties, gezondheid en transport.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com