Home » Honden beschikbaar vanaf 1 jaar » DINA ( Middelmaat )

DINA ( Middelmaat )

Wij stellen u voor aan lieve DINA.
DINA is een jong teefje, die hier en daar nog bevestiging nodig heeft. Logisch zij is immers een puber en werd door haar eerste baasjes in NL niet goed begrepen.

DINA werd eerder gered, samen met haar zusje LEXi, beide waren pup en ongewenst achtergelaten in de berm waar beide zusjes zaten te wachten op het baasje die niet meer kwam..... Gelukkig ontfermde een lieve familie over de zusjes.
Zij leerde wandelen aan de riem, er werd gespeeld, de kat werd geaccepteerd, kortom de zusjes leerde veel.

Beide zusjes zijn samen bemiddeld, echter dit bleek achteraf niet de goede match. DINA verblijft tijdelijk bij een gastouder die haar heeft begeleid.

DINA is in NL en urgent op zoek naar haar nieuwe familie.
Haar gastouder heeft aangegeven ivm vakantie niet lang meer voor Dina te kunnen zorgen

Een tuin en lief hondenmaatje is zeker erg belangrijk voor Dina.
Zij kan met katten in het begin wel even begeleiden.

DINA is een heel lief teefje die af en toe een beetje onzeker kan zijn, dit is goed te begeleiden.
Kinderen vindt zij prima, uiteraard wel obv ouders en baasje. Dina speelt en ravot graag. In huis is zij rustig.

Naam: DINA
Geslacht: Vrouwtje
Leeftijd: 1 jaar
Formaat: normale middelmaat (50 cm)
Type: Onbekende kruising
Kan met kinderen: ja, gezin met inzicht en voldoende tijd, voor een jonge actieve hond.
Kan met anderen honden: Ja
Kan met katten: Ja in het begin begeleiden
Gevacineerd: Ja
Europees paspoortje: Ja
Chip registratie: ja
Gesteriliseerd; Ja

Interesse? Neem contact op en vraag naar onze intake-vragenformulier Contact

Dina is een lieve hond, doch plaatsen wij haar niet binnen en drukke (gezins)situatie met veel prikkels.
Match is altijd prioriteit voor bemiddeling van rescue-honden.

Na een positieve procedure, kunt u met Dina kennismaken. Zij logeert in de regio Noord-Limburg

Met vriendelijke groeten

Team stichting Friends4straydogs