Home » Honden beschikbaar vanaf 1 jaar » BUBU ( Kleine Middelmaat )

BUBU ( MIDDELMAATJE )

SUPER LEUK JONG VENTJE BUBU

Geboren in Roemenie en gered door Gabriela waar Bubu met meerdere pups die ook gered zijn in de opvang verblijft tot het juiste baasje voorbij komt.

Bubu is een ontzettend lief vriendelijk ventje die graag verder wil opgroeien bij een leuke familie

Zodra de juiste match is gevonden mag BUBU afreizen naar Nederland.

Naam: BUBU
Geslacht: Mannetje
Type: Leuke onbekende kruising
Leeftijd: ( geboren rond half Juni 2018 )
Formaat: (kleine) middelmaat (40-45 cm
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake reist BUBU naar Nederland.

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor BUBU is: 340,00 euro.

Wij werken met een officieel transport die voldoet aan de  Europese regels voor vervoer van honden.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com.