Home » HONDEN beschikbaar tot 1 jaar » Tessa ( Middelmaat )

Tessa ( Middelmaat )

Tessa is een prachtige meisje, met prachtige vacht en lieve uitstraling.

Zij speelt graag met de andere hondjes in de opvang,
maar verlangt naar een eigen baasje die haar de aandacht kan geven die zij verdient.

TESSA is heel lief vriendelijk karakter, en kan goed met andere honden opschieten. zij is een normale middelmaat, Tessa is gevaccineerd en heeft een gezondheidsverklaring.

BEKIJK DE VIDEO VAN DEZE KANJER VIA YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=sPUYwQ6Nrgc&feature=share&fbclid=IwAR1DC49LMIjjScFspzSwk6aHHwOrgLMZnu6IeAIM2yOtK7GXoxmV2FPLwok

Tessa is ongewenst en samen met mama Daisy en haar broertje en zusjes achtergelaten, uit de auto gezet.
Een lieve dame van het tankstation gaf mama Daisy en haar kroost eten en waarschuwde ons contact Nicoleta.
Tessa en haar familie logeren bij een opvang in Roemenie.

Wij zijn gevraagd voor dit gezinnetje op zoek te gaan naar liefdevolle baasjes die begrijpen wat een pup nodig heeft en ook hier voldoende tijd kunnen vrijmaken.

Match is altijd prioriteit voor bemiddeling. Daarom werken wij met een intake-procedure.

Zodra de juiste match is gevonden, reist Tessa zsm naar haar nieuwe familie in Nederland toe.

In haar geboorteland Roemenië heeft Tessa geen kans op een veilige en liefdevol leven.

Naam Tessa
Geslacht: Meisje
Leeftijd: Geboren op 29 dec. 2018
Formaat: Kleine/normale middelmaat op volwassen leeftijd
Type: Prachtige onbekende kruising
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv volwassen.
Kan met katten: Ja in het begin wel even begeleiden
Europees Paspoortje : Ja
Chipregistratie: Ja

Is Tessa niet de hond die u zoekt? Bekijk dan zeker ook onze andere advertenties met leuke honden die wij bemiddelen.

Interesse? Neem contact op en vraag naar onze intake-vragenformulier Contact