Home » HONDEN beschikbaar tot 1 jaar » SHEBA ( Middelmaat )

SHEBA ( Middelmaat )

SHEBA, is werkelijk een beauty van een lieve, jonge meid.

SHEBA is een bloedmooi  (3-color) een kleine middelmaat. Sheba houdt van spelen met de andere honden in de opvang en heeft een heel lief en vrolijk karakter, met een normaal energie niveau die heel hard haar eigen familie nodig heeft om verder op te groeien.

Sheba is een teefje die zal uitgroeien tot een middelmaats hond op volwassen leeftijd.  SHEBA is, gevaccineerd en  gezond verklaard door een goede dierenarts.

BEKIJK DE VIDEO VAN SHEBA VIA YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=TlQZmdBZ1bg&feature=share&fbclid=IwAR14E9H6u5qG3Vq59Oxdgcb2vDifdAxT-V5vB4O8NcThx1RGQiiSp3LMDLk

Sheba is ongewenst en samen met mama Daisy en haar broertje en zusjes achtergelaten, uit de auto gezet.
Een lieve dame van het tankstation gaf mama Daisy en haar kroost eten en waarschuwde ons contact Nicoleta.

Zodra de juiste match is gevonden, reist Sheba zsm naar haar nieuwe familie in Nederland toe.

Match is altijd prioriteit voor bemiddeling. Daarom werken wij met een intake-procedure.

Zodra de juiste match is gevonden, reist Tessa zsm naar haar nieuwe familie in Nederland toe.

In haar geboorteland Roemenië heeft Tessa geen kans op een veilige en liefdevol leven.

Naam: SHEBA
Geslacht: Teefje
Leeftijd: Geboren op 29 dec. 2018
Formaat: Normale middelmaat op volwassen leeftijd
Type: Prachtige onbekende kruising
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv volwassen.
Kan met katten: Ja in het begin wel even begeleiden
Europees Paspoortje : Ja
Chipregistratie: Ja

Is Sheba niet de hond die u zoekt?
Bekijk dan zeker ook onze andere advertenties met leuke honden die wij bemiddelen.

Interesse? Neem contact op en vraag naar onze intake-vragenformulier Contact