Home » HONDEN beschikbaar tot 1 jaar » SHEBA ( Middelmaat )

SHEBA ( Middelmaat )

SHEBA, is werkelijk een beauty van een lieve, jonge meid.

SHEBA is een bloedmooi  (3-color) een kleine middelmaat. Sheba houdt van spelen met de andere honden in de opvang en heeft een heel lief en vrolijk karakter, met een normaal energie niveau die heel hard haar eigen familie nodig heeft om verder op te groeien.

Sheba is een teefje die zal uitgroeien tot een middelmaats hond op volwassen leeftijd.  SHEBA is, gevaccineerd en  gezond verklaard door een goede dierenarts.

BEKIJK DE VIDEO VAN SHEBA VIA YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=TlQZmdBZ1bg&feature=share&fbclid=IwAR14E9H6u5qG3Vq59Oxdgcb2vDifdAxT-V5vB4O8NcThx1RGQiiSp3LMDLk

Sheba is ongewenst en samen met mama Daisy en haar broertje en zusjes achtergelaten, uit de auto gezet.
Een lieve dame van het tankstation gaf mama Daisy en haar kroost eten en waarschuwde ons contact Nicoleta.

Zodra de juiste match is gevonden, reist Sheba zsm naar haar nieuwe familie in Nederland toe.

Match is altijd prioriteit voor bemiddeling. Daarom werken wij met een intake-procedure.

Zodra de juiste match is gevonden, reist Tessa zsm naar haar nieuwe familie in Nederland toe.

In haar geboorteland Roemenië heeft Tessa geen kans op een veilige en liefdevol leven.

Naam: SHEBA
Geslacht: Teefje
Leeftijd: Geboren op 29 dec. 2018
Formaat: Normale middelmaat op volwassen leeftijd
Type: Prachtige onbekende kruising
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv volwassen.
Kan met katten: Ja in het begin wel even begeleiden
Europees Paspoortje : Ja
Chipregistratie: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake mag SHEBA naar Nederland afreizen

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor SHEBA is: 340,00 euro.

Voor onze plaatsingsprocedure zie hier. Wij werken volledig Non-profit en volgens de Europese regels mbt vaccinaties, gezondheid en transport.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com