Home » HONDEN beschikbaar tot 1 jaar » PEPPER ( Middelmaatje )

PEPPER ( Kleine/Normale Middelmaat )

Prachtig, pupje, * PEPPER *, is een ontzettend knap, speels reutje.
Op volwassen leeftijd  zal hij een normale middelmaat zijn.

Pepper is  gevaccineerd en gezond verklaar door een goede dierenarts.

Als u op zoek bent naar een leuke speelse jonge hond?
Realiseer u dan dat vele ongewenste pups op zoek zijn naar een baasje.
Adop't dont SHOP

Op 24 december 2018 redde ons contact, Gabriela een hoogzwanger teefje Mary.
Zij liep verlaten op de koude straat in Roemenië, tussen het sneeuw en ijs rond....
In onze opdracht is zij gered.
Op 29 december beviel MARY van 4 prachtige gezonde pups.
Allen en ook mama zijn regelmatig gecontroleerd door een goede dierenarts, gevaccineerd  ontwormt en gezond verklaard.
Pepper en zijn familie logeert bij een goede opvang in Roemenië.

Allen zijn fantastische leuke speelse  hondjes, net als mama, MARY ( Klein Middelmaatje )

Wij staan in direct contact met de opvang van PEPPER.
Zodra de juiste match voor Pepper is gevonden reist hij vanaf medio mei naar zijn nieuwe baasjes toe.

Naam: PEPPER
Geslacht: Reutje
Leeftijd: geboren 29 december 2018
Type; Prachtige onbekende kruising, vermoedelijk herder
Formaat: op volwassen leeftijd geschat op normale middelmaat
Sociaal: Ja vriendelijk en speels pupje
Kan met kinderen: ja ons beleid >12 jaar obv ouders
Kan met katten: Onbekend, dit is zeker trainbaar Pepper is een pup
Europees paspoortje Ja
Gezondheidsverklaring Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake mag PEPPER naar Nederland afreizen

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor PEPPER is: 340,00 euro.

Voor onze plaatsingsprocedure zie hier. Wij werken volledig Non-profit en volgens de Europese regels mbt vaccinaties, gezondheid en transport.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com