Home » HONDEN beschikbaar tot 1 jaar » LEVI ( Klein / kleine Middelmaat )

LEVI ( Kleine middelmaat )

LEVI, een bijzonder Rescue-verhaal

LEVI en LUNA, 2 prachtige jonge honden, broer en zus.
Wij ontvingen deze ontzettende aandoenlijke foto;s van ons lieve contact Nicoleta. Beelden zeggen soms meer dan 1000 woorden.

Levi is een ontzettend lief ventje, maar dat zie je duidelijk in de filmpjes, ook hoe lief Levi en zijn zusje samen zijn.

Bekijk de filmpjes van Levi op YouTube:

LEVI, is een heel lief reutje met bescheiden karaktertje, Levi is een jong kleine middelmaatje.

LEVI is gevaccineerd en is gezond verklaard.

LEVI is een Vriendelijk lief ventje, kan goed met andere honden opschieten en heeft een normaal energieniveau. Aan de riem lopen gaat goed maar daar moet wel verder mee geoefend worden.

Luna en Levi zijn door bejaarde mensen, 80+, als ongewenst achtergelaten op een terrein achter het dorp....
Een ander ouder echtpaar kon dit niet aanzien en bracht iedere dag voer naar de hondjes toe..
Zo goed en zo kwaad zij konden, verzorgden zij dit jonge lieve duo.

Nicoleta en haar team hoorde van de verdrietige omstandigheden en het echtpaar wat zo de best probeerde te doen en schoot te hulp.

Uiteraard willen wij graag helpen om voor LEVI en LUNA lieve baasjes te vinden. Wij hebben aangeboden de onkosten voor opvang en de medische kosten op ons te nemen en op zoek te gaan naar de juiste match voor dit leuke 2-tal.
Beide mogen uiteraard afzonderlijk geplaatst worden.

In hun geboorteland Roemenië hebben wij geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven....
Zodra de juiste match is gevonden mag Levi afreizen naar zijn nieuwe baasje in Nederland.

Interesse? Neem contact op en vraag naar onze intake-vragenformulier Contact

Naam: LEVI
Geslacht: Mannetje
Leeftijd: geschat door dierenarts geboren medio aug-sept 2018