Home » HONDEN beschikbaar tot 1 jaar » EOS ( Middelmaat )

EOS ( Middelmaat )

MOOIE LIEVE PUP EOS

EOS is een pup van de rekening, zijn mama, werd zwanger en verlaten gevonden en gered door ons contactpersoon Sinzi in Roemenie, in alle veiligheid kon zij bevallen van haar prachtige kindjes en zowel de mama en haar kindjes verkeren in uitstekende gezondheid.

Maar het is tijd voor pups om hun vleugels uit te slaan.

Het zou ook fantastisch zijn als Mama Ursula een gouden mandje vind. Op de laatste foto's ziet u de ontzettende lieve mama.

Eos is een ontzettend lief pupje, een beetje verlegen maar vind het heerlijk om bij zijn verzorger te liggen en uiteraard spelen hoort er ook af en toe bij.

EOS is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts
Eos is op zoek naar een baasje met voldoende tijd voor het opvoeden en begeleiden van een jong hondje.

Als u op zoek bent naar een lieve pup, realiseert u dan dat vele ongewenste en kansarme pups op zoek zijn naar een beter leven.

Don't Shop ADOPT

Wij staan in direct contact met de opvang van EOS

In zijn geboorteland Roemenie heeft zij geen kans op een fijn leven.
Zodra de juiste match is gevonden mag EOS in September op reis naar Nederland.

NAAM: EOS
Geslacht: Mannetje
Leeftijd: Geboren Mei 2019
Formaat: middelmaat op volwassen leeftijd
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders
Kan met katten: Ja, in het begin wel even begeleiden
Europees paspoortje: Ja
Gezondheidsverklaring; Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake mag EOS naar Nederland afreizen

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor EOS is: 345,00 euro.

Voor onze plaatsingsprocedure zie hier. Wij werken volledig Non-profit en volgens de Europese regels mbt vaccinaties, gezondheid en transport.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com