Home » HONDEN beschikbaar tot 1 jaar » CASEY ( Middelmaat )

CASEY ( Middelmaat )

KANJER CASEY is een ondernemende gezond en speels, reutje.

KANJER VAN EEN JONG REUTJE CASEY

Casey is een prachtig lief jong ventje, en heeft zijn eigen baasje nodig om verder op te groeien. Casey en zijn zusjes zijn allen erg lief met een normaal energie niveau.

Casey is ongewenst samen met mama daisy en zijn zusjes achtergelaten, uit de auto gezet in Roemenie.

Een lieve dame van het tankstation gaf mama Daisy en haar kroost eten en waarschuwde ons contact Nicoleta
.
Casey en zijn familie logeren bij een opvang in Roemenie.
Wij zijn gevraagd voor dit gezinnetje op zoek te gaan naar liefdevolle baasjes die begrijpen wat een jonge hond nodig heeft en hier ook voldoende tijd voor kunnen vrijmaken.

BEKIJK DE VIDEO VAN DEZE KANJER VIA YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=9aflaerjoWQ&feature=share&fbclid=IwAR2nDPRw-Kw2FFufiijMGZ9j2jD4zbjIy0CWXL9OYWwIBusLGGpxAbJOxuM

Als u op zoek bent naar een leuk jonge hond, bedenk dan dat vele ongewenste hondjes op zoek zijn naar een baasje.
Don;t shop Adopt

Match is altijd prioriteit voor bemiddeling. Daarom werken wij met een intake-procedure.

Zodra de juiste match is gevonden, reist CASEY zsm naar zijn nieuwe familie in Nederland toe.

In zijn geboorteland Roemenië heeft CASEY geen kans op een veilige en liefdevol leven.

Naam CASEY
Geslacht: Reu
Leeftijd: Geboren op 29 dec. 2018
Formaat: Normale middelmaat op volwassen leeftijd
Type: Prachtige onbekende kruising
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv volwassen.
Kan met katten: Ja in het begin wel even begeleiden
Europees Paspoortje : Ja
Chipregistratie: Ja

Is Casey niet de hond die u zoekt?
Bekijk dan zeker ook onze andere advertenties met leuke honden die wij bemiddelen.

Interesse? Neem contact op en vraag naar onze intake-vragenformulier Contact