HOME » Geplaatst & Gelukkig » GEPLAATST EN GELUKKIG 2022

GEPLAATST & GELUKKIG 2022

Een kleine selectie  van ongewenste kansarme honden die nu heel gelukkig zijn bij de nieuwe baasjes in NL
Dit is waar onze Stichting Friends4Straydogs zich keihard voor inzet, met hart & ziel en met heel veel liefde.

Team Stichting Friends4Straydogs Tessa, Thea & Ina

AANKOMST BOFKONTJES 16 APRIL 2022

*** Welkom thuis Bofhondjes en Bofkatjes!! ***

Het is weer zover! Twee lieve katten en vier fantastische honden zijn met open armen ontvangen door hun niewe baasjes!

HEEL VEEL GELUK MET ELKAAR!!

Dat er nog maar vele honden en katten een fijn thuis mogen krijgen. Dat kan alleen met uw hulp! Dankzij de trouwe steun van onze volgers en adoptanten kunnen wij het mogelijk maken dat wij de strijd blijven aangaan tegen de vele verlaten en verwaarloosde dieren, Niet alleen in Roemenie, maar ook in ons eigen land.

Ook u kunt ons steunen met bijvoorbeeld een vaste kleine maandelijke bijdrage van 2 euro. Hierover kunt u meer lezen op onze website.

Of door simpel weg onze dieren te delen op uw tijdlijn van facebook! Wie weet is uw kennis of buurvrouw wel op zoek naar een leuke viervoeter!

Team Stichting Friends4Straydogs* Ina * Thea * Tessa *

Aankomst Bof(hondjes/ kat) 26/27 Maart

Dankzij de fantastische zorg van de rescuers en de transporteurs konden ook afgelopen weekend weer een aantal bofkontjes bij hun baasje gebracht worden!

Wij wensen de nieuwe baasjes met al hun lieve harige huisgenootjes enorm veel plezier en geluk

Aankomst Bof(hondjes/ katTEN) 30 JANUARI & 6 FEBRUARI

Aankomst Bof(hondje/ katTEN) 9/10 JANUARI