HET VERHAAL VAN BOBBY


Bobby is 21 februari 2021 aangekomen in Nederland

Wie ben ik?
Hoi allemaal. Mijn naam is Bobby, ik werd naar Nederland gebracht met de naam Andor maar die naam vonden mijn baasjes niet bij mij passen. stiekem vind ik die naam zelf ook leuker dus luister ik daar graag naar

Hoe lang lig jij al in je gouden mandje?
Op 21 februari 2021 kwispelde mijn staartje hard heen en weer bij het zien van mijn baasjes en nog steeds gaat mijn staartje heen en weer bij het zien van mijn redders! Inmiddels ben ik 3 weken bij mijn nieuwe familie thuis, waar heerlijk aan het genieten ben van de kleedjes, kussentjes en speeltjes!

Waarom heeft jouw baasje speciaal voor jou gekozen?
mijn baasje is gevallen voor mijn donkere looks, want zeg nou zelf, vind je mij niet lief kijken? En buitenom dat, ik ben gewoon de liefste hond die je maar wensen kan!

Wat doe je het liefste de hele dag door?
Hoe zien mijn dagen er tegenwoordig uit? Nou, ik lig tegenwoordig op een heerlijk zacht kussen waar ik geniet van het vele lekkers wat ik krijg. Ik pak regelmatig mijn knuffeltjes en dekentjes om daar lekker mee te spelen. Uiteindelijk is slapen mijn favoriete bezigheid! mijn baasjes zijn zo blij met mij en ik met hun, we hopen samen nog heel veel wandelingen te mogen maken en ontzettend veel te knuffelen en spelen!