Home » TORA (GERESERVEERD)

TORA (Middelmaat)

RUSTIG VRIENDELIJK MEISJE TORA

Tora is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk via onderstaande link een video van Tora

Tora is een lekker knuffelkontje

Leuke en blije Tora
Tora wil graag bij je zijn
Ik wil aandacht

Tora is een vriendelijk hondje Zowel naar mensen en ook naar andere hondjes toe. Wellicht valt zij niet zo op door haar rustige houding in het asiel.

Voor Tora zijn wij opzoek naar baasjes, die haar op een rustige manier laten wennen aan haar nieuwe leven buiten het asiel.

Wie ziet haar zachtheid en valt op dit prachtige meisje?

Tora kwam als 1 jarig meisje onder de hoede van Crina omdat haar baasjes geen hond meer wilden.

Ze dumpten Tora in een dodingsasiel waar Crina haar uithaalde. Sindsdien verblijft ze in het prive asiel Van Crina.

Zodra de juiste match voor haar is gevonden reist deze lieve mooie hond naar Nederland.

In haar geboorteland Roemenie heeft TORA geen kans op een veilig en liefdevol leven.

Naam: TORA
Geslacht: Teef
Leeftijd: 3 jaar
Formaat: Normale middelmaat 50 cm 20 kg
Type: Lieve onbekende kruising
Sociaal: Ja, in het begin nieuwe situatie rustig opbouwen
Kan met kinderen: Ja, >12 jaar obv ouders/verzorgers
Chipregistratie: Ja
Gezondheidsverklaring; Ja
Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier te downloaden, in te vullen en deze volledig ingevuld aan ons te verzenden naar stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u uw intake invult, hoe serieuzer wij deze nemen!
Het formulier kunt u downloaden via de button rechts boven, of u kunt deze vinden op de contact pagina

De onkostenbijdrage voor TORA is: € 345,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.