Home » TAY ( GERESERVEERD )

TAY (Middelmaat)

KANJER VAN EEN REU TAY,
TAY is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Bekijk via onderstaande link de video van deze heerlijke hond
De verzorgster speelt heerlijk met Tay. Kijk hoe leuk hij is! (mei 2020)

Tay zijn mama werd zwanger en verlaten gevonden en gered door ons contactpersoon Sinzi in Roemenië.

Mama Ursula is in alle veiligheid bevallen van haar prachtige kindjes, maar het is tijd voor de kids om hun vleugels uit te slaan. In het fotoalbum ziet u ook de mama van Tay

Dit verteld de verzorgster van Tay over hem:

Tay is een superLieve jongen, hij is zo ontzettend lief en hij ziet er soms ook uit als een retriever ... zijn hoofd is zo grappig en schattig. Hij  ligt het liefst bij je in de buurt, hij rent maar is niet zo snel en behendig als zijn broers.

Ook Tay  is verliefd op eten, hij zoekt overal naar voedsel en eet indien mogelijk alles en ook zoveel als hij kan doorslikken. Dat heeft hij ook van zijn moeder.

Hij houdt van katten, en ze lijken ook van hem te houden, hij houdt ervan om bij je in de buurt te blijven, je gezicht te likken, zo mogelijk over je heen te kruipen, zo schattig dat hij de hele tijd wil knuffelen. brengt al zijn speelgoed als hij je ziet.

Hij kwispelt met zijn staart tijdens het eten als hij je ziet, maar hij stopt niet voordat hij alles op heeft.

Hij houdt van iedereen, nieuwe of oude vriend, en hij laat iedereen, kind of volwassene hem aaien en zal zo blij zijn om hun aandacht te krijgen. Hij houdt ook van andere honden om mee te spelen en samen te slapen. Hij houdt ervan om buiten te zijn en op de grond te liggen en daar te slapen .

Tay is erg graag buiten het maakt niet uit of het winter of zomer is

Wij staan in direct contact met de opvang van Tay.

Zodra er voor Tay een geschikt baasje gevonden wordt, mag hij zijn koffertje naar Nederland pakken

Naam: TAY
Geslacht: Reu
Leeftijd: Geboren Mei 2019
Formaat: Middelmaat (50-55 cm) volwassen leeftijd

Energieniveau: Gemiddeld
Type: Prachtige herder mix
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar o.b.v. ouders/verzorgers
Kan met katten: Ja, in het begin wel goed begeleiden
Gezondheidsverklaring; Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier te downloaden, in te vullen en deze volledig ingevuld aan ons te verzenden naar stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Het formulier kunt u downloaden via de button rechts boven, of u kunt deze vinden op de contact pagina

De onkostenbijdrage voor TAY is: € 345,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

Wij werken alleen samen met Europees gecertificeerde Trace dierenvervoer firma's