Home » RITA ( GERESERVEERD )

RITA ( Middelmaat )


RITA EEN AANHANKELIJK, TROUW EN VRIENDELIJK TEEFJE,
RITA is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

 

Bekijk de video's van Mooie Rita door op onderstaande linkjes te klikken:

Rita aan de lijn in het park
Rita in het park
Mooie Rita is dol op snuffelen en knuffelen!

Rita wil heel graag geknuffeld worden. Kijk eens hoe mooi ze is!

 

Rita, lief en aanhankelijk meisje, houdt van het huiselijke leven. Rita is in de bloei van haar leven, gevaccineerd en gesteriliseerd. Rita is sociaal en aanhankelijk. Kortom Rita is een super leuke hond

 

RITA verblijft in een kille koude kennel in een privé asiel in Roemenie. Dat is geen leven voor lieve RITA, zij is zo graag in de buurt van van mensen echter is dit niet vaak mogelijk en daarom zijn wij voor deze leuke hond opzoek naar een fijn baasje.Dit verteld, de verzorgster van RITA over haar:

 

In februari 2015 behoorde Rita samen met haar broer Tyson tot een zigeunerfamilie. Blijkbaar werd haar broer Tyson overgedragen aan de hondenvangers en niemand wist dat ... toen ik en mijn vriend erachter kwamen dat het te laat was om iets te doen.

 

Rita zou op straat worden achtergelaten omdat de zigeunerfamilie op het punt stond het huis uit te worden gezet. We zijn erin geslaagd om Rita net op tijd te redden en sindsdien verblijft ze in een privé asieltje.

 

Rita is de meest liefdevolle hond die ik ken! Ze houdt letterlijk van iedereen als het om mensen gaat! Echt de meest mensgerichte hond die ik ken! Ze is in de bloei van haar leven en wordt graag geknuffeld en verwend.

 

Ik had haar ook een tijdje in mijn appartement en ze deed het geweldig! Ze is zindelijk, loopt perfect aangelijnd, goed getraind.

 

Net als wij is ze niet perfect. Nadat ze haar eerst in het asiel had geplaatst was de maaltijd voor Rita erg belangrijk, ze had hiervoor geen goed leven gehad! En eet het liefst in alle rust haar eten op zonder andere hondjes in de buurt.

 

Toen ik haar bij mij in huis had, ging het prima samen met mijn eigen honden, maar hield ze liever afstand van de andere honden in huis. Ze is een zeer goede en gehoorzame hond en ik ben er 100% zeker van dat ze na verloop van tijd, onder toezicht, bij een andere hond kan blijven.

Ze moet alleen worden gecorrigeerd wanneer dat nodig is.

 

Eén ding zal nooit veranderen, ze vind katten niet leuk en ze moet bij hen vandaan worden gehouden.

 

Maar Iedereen die Rita ontmoet, houdt meteen van haar! Ze zou een geweldig familielid zijn, een vriendin voor het leven.

 

Naam: RITA
Geslacht: Teefje
Formaat: Middelmaat, ongeveer 50 cm (25 kilo)
Leeftijd: 6 jaar
Energieniveau: Gemiddeld
Sociaal: Ja
Kan met kinderen: Ja, ons advies >12 jaar o.b.v. ouders/verzorgers
Kan met honden: Ja
Kan met katten: Nee
Gevaccineerd: Ja
Chip registratie: Ja
Europees paspoort: Ja
Gesteriliseerd: Ja
Gezondheidsverklaring: Ja
Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

 

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage voor RITA is: 295,00 euro.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Alle bemiddelingshonden voldoen aan de Europese eisen voor vervoer door Europa.
Wij werken alleen samen met Europees gecertificeerde Trace dierenvervoer firma's 

 

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com