Home » REXY (GERESERVEERD)

REXY (Middelmaat)

SLIMME JONGE REXY
Rexy is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk via onderstaande links de filmpjes van Rexy

Rexy en zijn verzorgster
Kijk hoe leuk hij is!

Wij stellen u voor aan prachtige REXY

Rexy is als pup geadopteerd bij een familie, nu na 1 jaar zijn zij de hond alweer beu.

Rexy is een heerlijke jonge hond, is mensgericht, prima met andere honden.

Voor Rexy zijn wij op zoek naar fijne baasjes die van gezelligheid houden samen met een hond en ook graag met Rexy willen ravotten en wandelen, kortom samen een band opbouwen.

Aandachtspunt; Rexy is gewend los te lopen in een grote tuin, training aan de riem lopen is dan ook nodig. Rexy is een slimme jonge vent en wij verwachten dat hij dit snel oppakt. Daarom zijn wij voor Rexy wel op zoek naar een meer ervaren hondenliefhebber.

Wij plaatsen Rexy niet in een druk gezin met jonge kinderen.

Ziet u het enthousiasme in de ogen van Rexy en wilt u met Rexy oefenen om daarna samen te genieten?

Naam: REXY
Geslacht: Reu
Leeftijd: geboren november 2018, Rexy is 1,5 jaar jong

Formaat: Normale middelmaat, 50-55 cm, 25 kg
Type; Prachtige kruising Stafford
Energie niveau: Gemiddeld
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met honden: Ja

Kan met katten: onbekend
Gecastreerd; Ja

De juiste match is altijd prioriteit bij bemiddeling van honden.

REXY logeert bij een opvang in Roemenie, in zijn geboorteland heeft hij geen kans op een gelukkig en veilig leven.

Daarom is ons gevraagd Rexy te bemiddelen. Zodra de juiste match is gevonden reist Rexy naar NL toe

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier te downloaden, in te vullen en deze volledig ingevuld aan ons te verzenden naar stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Het formulier kunt u downloaden via de button rechts boven, of u kunt deze vinden op de contact pagina

De onkostenbijdrage voor REXY is: € 345,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

Wij werken alleen samen met Europees gecertificeerde Trace dierenvervoer firma's