Home » REX ( GERESERVEERD)

REX ( Normale Middelmaat )

SUPER LEUKE REU REX

Rex is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Bekijk de video's van deze leukerd via onderstaande linkjes:

Lekker stoeien en spelen met Rex

Lekker wandelen en even knuffelen

KIJK EENS WAT EEN SUPER VROLIJK LIEF VENTJE REX :-)

Kijk eens naar dit lieve mannetje! Prachtige hond, die van spelen en rennen houd.

REX is een lief speels sociaal jong ventje in de bloei van zijn leven, die heel graag bij zijn verzorgers wilt zijn.

REX houd ervan om geknuffeld te worden en aandacht te krijgen.Het is een hele lieve blijde hond.

REX kan goed met andere honden overweg. REX is gered door de vader van Andrea (rescuer Roemenië).

REX is gevaccineerd en heeft een gezondheidsverklaring. Dit knappe mannetje zoekt zijn enkeltje geluk.

Match is altijd prioriteit voor bemiddeling.

Daarom werken wij met een intake-procedure.

Wij staan in direct contact met de opvang van Rex.

Als u op zoek bent naar een leuke hond, realiseert u dan dat vele kansarme en ongewenste honden op zoek zijn naar een baasje.

Zodra de juiste match is gevonden, reist REX naar zijn nieuwe Familie in Nederland toe.

In zijn geboorteland Roemenië heeft hij geen kans op een liefdevol en veilig leven en daarom is ons gevraagd dit lieve mannetje te bemiddelen aan een hele lieve baas.

Naam: REX

Geslacht: Reu

Leeftijd: ongeveer 4 jaar

Formaat: normale middelmaat (ongeveer 50 cm)

Energie niveau: Gemiddeld

Type: Onbekende hele lieve kruising

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders

Europees paspoortje: Ja

Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage voor REX is: 345,00 euro.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com