Home » PALOMA (GERESERVEERD)

PALOMA (Middelmaat)

LIEVE VRIENDELIJKE KROELKONT PALOMA
Paloma is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van
Kijk eens hoe enthousiast ze is!

Paloma is een vriendelijk meisje, houdt van knuffels en kroelt graag met de verzorgers van het privé asieltje. Ze is een blij meisje en die dankbaar elke knuffel in ontvangst neemt.

Paloma zal als zij gewend is in een nieuwe situatie een lieve vriendin zijn voor iedereen.

Wij zoeken voor Paloma een baas die snapt wat een hond nodig heeft en inhoud, die met veel liefde en geduld dit meisje opneemt en haar leert wat een familie is. Paloma is niet bekend met de riem en zal alles vanaf de basis nog moeten leren. Een hondenmaatje zou voor Paloma leuk zijn.

Paloma zat als pupje van 2 maanden in de dodings shelter. Crina heeft haar daar uitgehaald en sindsdien zit zij in het prive asieltje van Crina. Maar dat is natuurlijk geen "thuis" en Crina heeft ons gevraagd om voor haar een huisje te vinden.

Dierenartsen verbonden aan een dodingsasiel, zijn geneigd een hond ouder te schatten. Dit heeft als reden, dat men een hond die ouder is sneller kan euthanaseren. Zodra een hond van uit de public shelter wordt gered, krijgt deze direct een officieel paspoortje en chip registratie in de database, op naam van de rescue-er afgegeven door dit zelfde dodingsasiel.

Paloma heeft in haar geboorteland Roemenië geen enkele kans op een veilig en liefdevol leven.

Zodra de juiste match is gevonden mag Paloma afreizen met de happy-bus naar Nederland.

Naam: PALOMA
Geslacht: Teef
Leeftijd: Mei 2019
Formaat: Kleine middelmaat 40-45 cm, 17-18 kg
Type: Prachtige onbekende kruising
Energieniveau: Gemiddeld/hoog
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.
Of stuur ons een email; stichtingfriends4straydogs@yahoo.com voor het toezenden van het intake-formulier als word-documentje.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor PALOMA is: € 355,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.