Home » NINA ( GERESERVEERD )

NINA ( Klein )

PRACHTIG MEISJE NINA, BIJ WIE MAG IK KOMEN WONEN?
Nina is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk de video's van dit heerlijke meisje door op onderstaande links te klikken
Belle, Nina en Guus
Lekker knuffeldiertje

NINA, heerlijk knuffelkontje

NINA is een vrolijk en lief meisje, zij is enthousiast zodra haar verzorgster bij haar is. Aandacht en knuffelen vindt Nina geweldig. Nina is gezond verklaard door de dierenarts, zij wordt binnenkort gesteriliseerd.

Nina is mensgericht en geniet van de aandacht van de verzorgers. zie video

Al is Nina een vrolijk meisje ook zij zal moeten acclimatiseren binnen een nieuwe situatie. Voldoende tijd is daarom als toekomstig baasje een vereiste.

Wij konden als team en hondenliefhebbers geen keuze maken en daarom aan ons contact Crina gevraagd alle 5 de hondjes te redden, Nina verblijft met haar vriendjes binnen een prive asiel. Onze stichting draagt zorg voor de opvang kosten.

Wij staan in contact met de verzorgster van Nina

Zodra het juiste baasje voor haar is gevonden reist Linda zo snel mogelijk naar Nederland.

In haar geboorteland Roemenie heeft dit lieve meisje geen kans op liefde en geluk.

Naam: NINA

Geslacht: Teef

Leeftijd: 3,5-4 jaar

Formaat: klein 35-37 cm 7-8 kg

Energie niveau: Gemiddeld

Type; Hele leuke kruising lijkt op Corgi

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met honden: Ja

Gesteriliseerd: Wordt gedaan voor adoptie

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier te downloaden, in te vullen en deze volledig ingevuld aan ons te verzenden naar stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u uw intake invult, hoe serieuzer wij deze nemen!
Het formulier kunt u downloaden via de button rechts boven, of u kunt deze vinden op de contact pagina

De onkostenbijdrage voor Nina  is: € 345,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.