Home » NANA ( GERESERVEERD)

NANA (Kleine Middelmaat)

PRACHTIGE LIEVE NANA
Nana is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder filmpjes van Nana

Lieve mooie Nana
Nana vertelt het wel eventjes
Praatjesmaker Nana

BIJ WIE MAG DEZE LIEVERD AAN DE VOETEN LIGGEN.

Nana is een ouder dametje. Wij gunnen lieve Nana een eigen familie, kijk eens in de oogjes van dit lieve vrouwtje. Ze is een vriendelijk rustig dametje.

Deze knappe hondendame verblijft in een prive-asieltje van Crina, echter dat is voor een hond geen "thuis" ze zit samen met andere hondjes waar ze goed mee overweg kan. Maar we gunnen haar meer dan door weer en wind in een kenneltje te moeten blijven.

Wij zoeken voor Nana een rustig huishouden eventueel met een andere hond ongeveer in de leeftijd van Nana.

Nana weet nog niet hoe het is om aan de riem te lopen.

Als u voldoende tijd heeft voor een iets ouder hondje dan nodigen wij u uit ons intake-formulier in te vullen.

Nana werd door ons contact Crina gevonden in het bos, ze was uitgehongerd en erg mager. Crina heeft haar meegenomen naar haar eigen asieltje waar ze ondertussen al is bijgekomen en aangesterkt

Dit dametje verdiend een warm mandje.

Zodra de juiste match voor Nana is gevonden, reist zij met de happy-bus naar Nederland.

In haar geboorteland Roemenië heeft zij geen enkele kans op een velig en liefdevol leven.

Naam: NANA

Geslacht: Teef

Leeftijd: Ongeveer 8 jaar geboren ongeveer 2012

Formaat: Kleine middelmaat (40-45 cm)

Energie: Laag/ Gemiddeld

Type: onbekende kruising

Sociaal: Ja rustig opbouwen in nieuwe situatie

Kan met kinderen: Wij plaatsen haar niet binnen een drukke (gezin)situatie

Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.
Of stuur ons een email; stichtingfriends4straydogs@yahoo.com voor het toezenden van het intake-formulier als word-documentje.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor NANA is: € 225,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.