Home » MAX ( GERESERVEERD)

MAX ( Kleine middelmaat )

ONTZETTEND LEUK SPEELS VENTJE MAX

Max is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Bekijk de video's van deze lieverd via onderstaande linkjes

Max loopt goed mee aan de lijn

Max geniet van de wandeling en komt ook even om een aai

Maak kennis met dit speelse, sociale en vrolijke reutje.

Max verblijft in Roemenie bij een gastgezin en is daar andere honden en ook katten gewend.

Max houdt heel erg van aandacht, rennen en ravotten met zijn hondenvriendjes en zijn opvangfamilie.

Kortom, Max is een geweldig leuke hond!

MAX is gered door de vader van Andrea (rescuer in Roemenië). Hij trof MAX aan achtergelaten in een natuurgebied, ongewenst, samen met vermoedelijk 2 broertjes ( Rex & Bobby)

Dit knappe mannetje zoekt zijn enkeltje geluk.

Als u op zoek bent naar een leuke hond, realiseer u dan dat vele kansarme en ongewenste honden op zoek zijn naar een baasje.

Zodra de juiste match is gevonden, reist MAX naar zijn nieuwe baasje(s) in Nederland, toe.

In zijn geboorteland Roemenië heeft hij geen kans op een liefdevol en veilig leven en daarom is ons gevraagd dit lieve mannetje te bemiddelen aan een hele lieve baas.

Naam: MAX
Geslacht: Reu
Leeftijd: 4 jaar
Formaat: Kleine middelmaat (ongeveer 37-40 cm)
Energie niveau: Gemiddeld
Type: Onbekende hele lieve kruising
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders
Kan met katten: Ja, binnen nieuwe situatie begeleiden
Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage voor MAX is: 345,00 euro.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com