Home » LIZZY (GERESERVEERD)

LIZZY (Middelmaat)

HALLO IK BEN LIZZY, LEUKE LIEVE ENTHOUSIASTE JONGE DAME

Bekijk de video's van Lizzy via onderstaande link

Lizzy is een slimme en leergierige dame
Lizzy loopt netjes aan de lijn
Lizzy fijn aan de wandel
Even lekker gek doen als je los in de tuin mag

Lizzy is vier jaar geleden uit Roemenië naar Nederland gekomen en geplaatst bij haar huidige baasjes. Tot groot verdriet van haar baasjes moet Lizzy wegens gezondheid redenen herplaatst worden.

Lizzy is een hele lieve leuke hond die haar beweging nodig heeft, Lizzy is geen type hond voor enkel een blokje om. Lizzy heeft de afgelopen vier jaar op een flat gewoond. En nu zoeken wij een baasje met een fijne tuin waar Lizzy lekker van de ruimte buiten kan genieten en heerlijk kan ravotten.

Lizzy is een slimme meid en leergierig zij pakt alles heel snel op. Daarom zal een leuke cursus/training samen met haar nieuwe baasje geweldig zijn :-)

Lizzy is ook een heerlijke knuffelkont en komt graag lekker bij je zitten.

Zij kent de basis commando's goed, maar kan af en toe behoorlijk enthousiast reageren. Wij zoeken voor Lizzy een leuke baas met inzicht en weet wat een hond als Lizzy nodig heeft.

Lizzy kan goed met andere honden overweg, en is gek op mensen en kinderen. Maar wij plaatsen Lizzy niet in een druk gezin met jonge kinderen ( dit is Lizzy niet gewend ).

Wie geeft dit ontzettend mooi, lief meisje haar plekje onder de zon?

Naam: LIZZY

Geslacht: Teef

Leeftijd: Geboren 2016

Formaat: grote middelmaat 55 cm

Type; Lieve onbekende kruising

Sociaal: Ja,

Kan met kinderen: Geen druk gezin, geen jonge kinderen in eigen gezin.

Kan met katten: nee

Chip: Ja

Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier te downloaden, in te vullen en deze volledig ingevuld aan ons te verzenden naar stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u uw intake invult, hoe serieuzer wij deze nemen!
Het formulier kunt u downloaden via de button rechts boven, of u kunt deze vinden op de contact pagina

De onkostenbijdrage voor LIZZY is: € 345,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.