Home » LISY ( GERESERVEERD )

LISY ( Middelmaat )

BEAUTY VAN EEN LIEVE PUP LISY,
LISY is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Klik op onderstaande link om de leuke filmpjes van Lisy te bekijken
Kijk toch eens wat een leuk meisje Lisy is! (mei 2020)

Een leuk filmpje van Eos en Lisy (nieuw)
Mama Ursula speelt met haar dochter Lisy (nieuw)

Lisy speelt met andere pup, Heidi (nieuw)
Lisy speelt met haar broertje Eos

Lisy speelt graag met water

Lisy Haar mama werd zwanger en verlaten gevonden en gered door ons contactpersoon Sinzi in Roemenie.
Mama Ursula is in alle veiligheid bevallen van haar prachtige kindjes, m
aar het is tijd voor de kids om hun vleugels uit te slaan. In het fotoalbum ziet u ook de mama van Lisy.

Dit verteld de verzorgster van Lisy over haar:

Lisy is een grappig meisje, ze laat ons altijd lachen, ze likt je gezicht wanneer ze maar kan en als je naar haar kijkt, met haar ronde ogen, ziet ze eruit alsof ze permanent lacht.

Ze is lief voor iedereen en haar lichaam kwispelt de hele tijd terwijl ze om je heen is, ze komt zachtaardig naar je toe en geeft je kusjes en blijft graag bij je.

Ze houdt van spelen met andere honden en ze houdt ook van katten. Ze weet precies hoe ze je moet verleiden en wanneer je dan kijkt, vraagt ​​ze je rustig om met haar te spelen en van haar te houden.

Ze houdt van iedereen, vriend of vreemdeling en maakt nooit een verschil tussen hen. Ze wacht gewoon op een kus of knuffel van iedereen. Ze houdt ook van eten, het lijkt erop dat haar moeder deze passie aan al haar kinderen heeft doorgegeven.

Match is altijd prioriteit voor bemiddeling. Daarom werken wij met een intake-procedure.

Zodra we voor Lisy een nieuw gouden mandje gevonden hebben, mag zij afreizen naar Nederland.

NAAM: LISY
Geslacht: Teefje
Leeftijd: Geboren Mei 2019
Formaat: Middelmaat (50-55 cm) volwassen leeftijd, 22 kg

Energieniveau: Gemiddeld/ Hoog

Type: herder kruising
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar o.b.v. ouders/verzorgers
Kan met katten: Ja, in het begin wel begeleiden
Gezondheidsverklaring; Ja

Gesteriliseerd: Ja

Lisy is op zoek naar een baasje met voldoende tijd voor het opvoeden en begeleiden van een pup.
Als u op zoek bent naar een lieve pup, realiseert u zich dan dat vele ongewenste en kansarme pups op zoek zijn naar een beter leven.
In haar geboorteland Roemenië heeft zij geen kans op een fijn leven.

Wij  werken met een intakeprocedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze  hond
Match is essentieel voor bemiddeling,  immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkostenbijdrage voor LISY  is:  345,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

Heeft u serieuze interesse? Vraag dan naar ons intake-vragenformulier: Contact
Wij sturen u ons Intake-formulier  toe via de mail

Hartelijk dank