Home » LIONA (GERESERVEERD)

Liona (Kleine/ normale middelmaat)

WE STELLEN U VOOR AAN MOOIE LIONA!

Liona is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk via onderstaande link een filmpje van Liona

Liona wil zo graag liefde en aandacht!
Liona wil wel geaaid worden
Lieve Liona

Liona is een prachtig teefje, die is afgestaan door haar baasjes aan Crina. Ze was niet meer gewenst.

Liona verblijft nu dan ook in het prive asieltje van Crina.

Liona is blind aan haar linker oog, maar heeft daar totaal geen last van.

Liona is een hond die graag met haar baasje wandelt, maar helaas is dat, door gebrek aan tijd, in het prive asiel nauwelijks mogelijk.

Omdat Liona een thuis gewend is, is het voor haar eigenlijk niet te doen in de kou en sneeuw in haar kenneltje.

We zoeken voor Liona een veilig en rustig thuis. Geeft u haar een nieuwe kans?

Naam: LIONA
Geslacht: Teef
Leeftijd: Ongeveer zes jaar
Formaat: Kleine normale middelmaat
Energieniveau: Gemiddeld
Kan met kinderen: Wij plaatsen Liona niet binnen een drukke (gezin)situatie met jonge kinderen.
Europees Paspoort: Ja
Gesteriliseerd: Ja

Als u op zoek bent naar een leuke hond, realiseert u zich dan dat vele ongewenste en lieve hondjes zoals Liona op zoek zijn naar een lief en gezellig baasje.
staan in direct contact met de opvang van Liona. Zodra de juiste match voor Liona is gevonden reist zij naar haar nieuwe baasjes toe.

In haar geboorteland Roemenië heeft zij geen kans op een liefdevol leven. Wie maakt Liona gelukkig?

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,  immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

Bij serieuze interesse vragen wij u om een berichtje te sturen naar dit e-mailadres: stichtingfriends4straydogs@yahoo.com

Of via Contact

De onkostenbijdrage voor LIONA is: € 295,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.