Home » LINDA (GERESERVEERD)

LINDA (Middelmaat)

LIEVER DAN LINDA VIND JE ZE ECHT NIET!

Linda is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Via onderstaande link kun je een filmpje zien van lieve Linda!

Heerlijke knuffeltante Linda!

Linda is een prachtig en de meest lieve hond die je maar kunt wensen.
Linda is al wat ouder maar zij is vitaal en met goede zorg, liefde en aandacht kan zij u nog heel erg gelukkig maken!

Voor lieve LINDA zijn wij op zoek naar een baasje die samen met haar wilt genieten van elkaar, korte uitlaat rondjes samen gezelligheid en niet moet.

LINDA verblijft al vele jaren in het asieltje van ons contact Crina. Daar probeert Linda, ondanks de erbarmelijke omstandigheden toch nog een klein beetje te genieten. Zij heeft er alleen een kale plastic mand, in zowel de zomer maar ook tijdens de bitterkoude winters....
Wij gunnen daarom dit lieve oudere meisje na alle jaren van ellende en afzien eindelijk haar eigen warme zachte kussen met een echt dak boven haar hoofd.

Bent u haar reddende engel waar deze schoonheid de andere kant van het leven, de mooie kant, mag ontdekken?

Naam: LINDA
Geslacht: Teefje
Type: Ontzettende lieve kruising herder
Formaat: Middelmaat 50 cm 20-25 kg
Leeftijd: Geschat door dierenarts 8-9 jaar, al zal je haar dit niet geven.
Kan met anderen honden: Ja, liever niet te druk of actief
Kan met kinderen: Ja, ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen druk gezin
Gesteriliseerd: Ja

Ter Info: Eerder werd Linda gered vanuit een vreselijk dodingsasiel. In dit asiel worden honden vaak ouder geschat zodat zij eerder gedood kunnen worden. Echter houdt de stichting altijd de vermelde leeftijd aan vermeld in het paspoort.
Het is dus mogelijk dat Linda in werkelijkheid jonger is dan vermeld.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.
U vind dit formulier door op de rode ' Ik wil deze hond adopteren'  te klikken rechts naast de foto van de hond.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

De onkostenbijdrage voor LINDA is: € 150,00.
Dit is een aangepaste onkostenbijdrage. De kosten voor paspoort, vaccinaties, sterilisatie en dergelijke worden door de stichting gesponsord.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier in te vullen en deze volledig ingevuld aan ons te verzenden.