Home » LADY GAGA (GERESERVEERD)

LADY GAGA (Middelmaat)

PRACHTIGE Energieke en lieve dame "LADY GAGA"

Lady G is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk de video's van Lady Gaga via onderstaande links

Lady G knuffelt maar al te graag met haar verzorgster
Lady G wil graag spelen! Ze doet vast graag een trekspelletje

Wij stellen u voor aan LADY GAGA, een ontzettende lieve maar ook een slimme en energieke dame.

Lady G is een fantastische hond voor de ondernemende hondenliefhebber.

Door haar energieke karakter en instelling is het erg fijn voor haar om samen met haar toekomstige baasje leuke
 activiteiten te ondernemen en zo  samen ontdekken wat leuk is om te doen met elkaar.

Lady G is een hond die meer nodig heeft dan een lange wandeling, ook uitdaging, sportiviteit en structuur.
Om daarna gezellig met elkaar te zijn en te knuffelen.

Voor Lady G is voldoende tijd en een leuk speelmaatje, met voorkeur een speelse reu belangrijk.

Bent u dat baasje die het geweldig leuk vindt echt samen met de hond bezig te zijn?
En dan bedoelen wij meer dan een lange wandeling en alleen een basis cursus.
Lady G heeft een fijn karakter, zij is binnen het asiel prima met andere honden.

Deze ontzettend lieve dame verdient haar portie geluk.

Wij zijn op zoek naar dat ene baasje waar dit mooie meisje meer dan welkom is.

Lady Gaga verblijft sinds 2019 in het prive asiel van onze rescuer Crina

Als u voldoende tijd heeft en graag optrekt met een hondenmaatje, nodigen wij u uit ons intake-formulier in te vullen.

Eerder werd Lady Gaga door ons contact Crina gered uit een vreselijk dodingsasiel.
Hier speelt Lady G, met alle andere honden.
Gelukkig heeft Lady Gaga geen trauma  overgehouden en is zij aanhankelijk naar de verzorgers in het asiel
Uiteraard dient zij wel te acclimatiseren.

Zodra de juiste match voor Lady Gaga is gevonden reist dit prachtige Meisje naar Nederland.

In haar geboorteland Roemenië heeft deze lieverd geen schijn van kans op een gelukkig leven.

Naam: LADY GAGA
Geslacht: Teef
Leeftijd: 1,5 jaar a 2 jaar
Formaat: Middelmaat (45-50 cm) en ongeveer 20 kg
Type: Prachtige kruising
Energieniveau: Gemiddeld/hoog
Kan met kinderen: Ja, ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Online intake-formulier in te vullen of een mail te sturen naar: stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u uw intake invult, hoe beter wij kunnen bekijken en bespreken of er een goede match kan zijn.

De onkostenbijdrage voor LADY GAGA is: € 345,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.