Home » KATY (GERESERVEERD)

KATY (Kleine middelmaat)  GERESERVEERD

PARMANTIG DAMETJE KATY (ook wel Keetje )

Katy is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Deze knappe dame heet Katy.

Katy kan het prima vinden met andere honden en is lief voor mensen.
Ondanks haar leeftijd is ze nog een fitte dame en zal dan ook heerlijk genieten van een wandeling.

We zoeken voor Katy een baasje die heerlijk samen met haar gaat genieten en mogelijk ook een hondenmaatje.

Katy is al 8 jaar oud en verdient eindelijk een veilig en liefdevol thuis waar ze de rest van haar leventje kan genieten in een eigen warm mandje.

Zij is gered door Crina en verblijft nu in haar prive asieltje.

Zodra het juiste baasje voor haar is gevonden reist Katy zo snel mogelijk naar Nederland.

In haar geboorteland Roemenië heeft dit arme meisje geen kans op liefde en geluk.

Naam: KATY

Geslacht: Teef

Formaat: Kleine middelmaat, 12 kg (ze is iets te zwaar)

Leeftijd: Geboren 2012

Energieniveau: normaal/ laag

Type: Prachtige onbekende kruising

Kan met kinderen: Wij plaatsen Katy niet binnen een drukke (gezins)situatie

Kan met katten: onbekend

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Online intake-formulier in te vullen of een mail te sturen naar: stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u uw intake invult, hoe beter wij kunnen bekijken en bespreken of er een goede match kan zijn.

De onkostenbijdrage voor KATY is: 225,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.