Home » JUNE (GERESERVEERD)

JUNE (Kleine middelmaat) GERESERVEERD

JUNE LIEF AANHANKELIJK JONG MEISJE

June is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk de video's van June via onderstaande links

June knuffelt wel hoor
Kijk eens hoe leuk ze is

Ze deelt graag kusjes uit
Blije knuffelkont

Meer foto's van June volgen snel!

June is een lief en zachtaardig meisje, die van knuffelen en aandacht houdt. Ze is volgens de verzorgers een echte knuffelkont.

Ze is sociaal naar andere honden toe en speelt heel graag met ze.
June dankt haar naam aan de maand Juni, de maand waarin ze werd gevonden.

Voor June zoeken wij een baasje die haar met alle liefde en geduld wilt omringen en wegwijs wilt maken in het zijn van een huishond.

Een hondenmaatje zou heel erg fijn zijn voor June, zij heeft speelt graag met andere hondjes.

June werd door de man van onze Rescuer Crina gevonden naast hun huis. De man van Crina twijfelde geen moment en nam de hond mee. Nu logeert zij in het prive asieltje van Crina.

Wie geeft June vertrouwen en vriendschap voor het leven, zodat ze nooit meer bang hoeft te zijn dat zij ongewenst is?

June heeft in haar geboorteland Roemenie geen enkele kans op een veilig en liefdevol leven.

Zodra de juiste match is gevonden mag June afreizen naar Nederland.

Naam: JUNE
Geslacht: Teef
Leeftijd: Medio juni 2019
Formaat: Kleine middelmaat, 40 cm, ongeveer 17 a 18 kg
Type: Prachtige onbekende kruising
Energieniveau: normaal
Kan met kinderen: Ja >12 jaar obv ouders/verzorger geen druk gezin
Kan met katten: Nee
Gesteriliseerd: ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.

Wilt u liever een intakeformulier per email naar ons sturen, dan kunt u het intakeformulier hier downloaden en deze volledig ingevuld aan ons verzenden naar stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor JUNE is: € 355,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.