Home » JORDY (GERESERVEERD)

JORDY (Middelmaat)

JORDY IS EEN NIEUWSGIERIG LIEF MANNEKE
JORDY is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van
Deze volgen binnenkort

Jordy is een pup die zich alles wt rondom hem gebeurd nauwlettend in de gaten houdt.

Als zijn broers en zus ruziën,  komt Jordy wel  even sussen.

Jordy houdt van spelen maar kan ook rustig in een hoekje gaan liggen om alles te bekijken.

Kortom Jordy is een gezonde, vrolijke jonge hond.

Maar het asiel is niet "thuis" immers.

JORDY is samen met mama Jenny in het asieltje van ons contact Crina

Voor Jordy zoeken wij verantwoordelijke baasjes, die weten en begrijpen, wat de begeleiding en opvoeding van een jonge hond betekend.

Zoals 2de angstfase en pubertijd.

Die begrijpen dat een jonge hond,  vanaf de basis alles dient te leren.

Voor Jordy zou het  fijn zijn als er een hondenmaatje aanwezig zou zijn, om te spelen en te ravotten.

Het opvoeden van een pup gaat zeker niet vanzelf.

Dit vraagt geduld, begeleiding, inzicht, liefde en consequentie met zich mee.

Kunt u aan bovenstaande punten voldoen? Heeft u serieuze interesse?

Dan nodigen wij u uit ons intake-formulier online in te vullen

Zijn verhaal:

Crina vertelt: " Mama Jenny was samen met haar pups (-Jip- Joppe - Jojo - Joris en Jordy-) als ongewenst achtergelaten in het dodingsasiel.

Toen Crina haar daar zag liggen met haar kleintjes in de winterkoude,  bedacht zij zich geen moment en heeft haar meegenomen naar haar privé asieltje.

Onze stichting zag de foto en bood direct aan voor financiële ondersteuning en bemiddeling van dit lieve gezinnetje, waardoor Crina dit lieve 6-tal kon redden van een wisse dood

Nu word het tijd voor JORDY  en de andere pups om op zoek te gaan naar een verantwoordelijke familie.

JORDY is gezond en heeft alle vaccinaties zoals het hoort, gekregen van de dierenarts.
Hij mag officieel reizen.

Zodra de juiste match is gevonden mag Jordy met de happy-bus naar Nederland reizen.

In zijn geboorteland maakt hij geen kans op een liefdevol leven.

Naam: JORDY

Geslacht: Reu

Geboren: November 2020

Type; Prachtige onbekend kruising

Formaat:  Normale middelmaat op volwassen leeftijd

Energieniveau: Hoog, is immers een jonge hond

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met katten: Onbekend, train-baar is immers een jonge hond

Gecastreerd: Nee, nog te jong

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intakeformulier hier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunnen zijn.

De onkostenbijdrage voor JORDY is: € 355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst