Home » JAMIRA (GERESERVEERD)

JAMIRA (Middelmaat)

MOOIE LIEVE JAMIRA

Jamira is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk de video's van Jamira

Mooie lieve Jamira

Jamira is een zeer vriendelijk meisje, houdt van spelen met andere honden. Jamira is nog jong en ze zal zeker binnen een nieuwe situatie, de eerste periode moeten wennen.

Wij zoeken voor Jamira baasje(s) die inzicht hebben en weten wat een jonge hond als Jamira nodig heeft. Die met alle liefde en geduld een vertrouwensband op bouwen. Immers Jamira is nog een jonge hond en moet nog veel leren.

Jamira was achter gelaten in de straten van Deva in Roemenië. Helaas werd ze al gauw gevangen genomen door de hondenvangers en belande ze in de public shelter. Daar zag ons contact Crina haar en heeft haar bevrijd en haar ondergebracht in haar prive asieltje.

Jamira heeft in haar geboorteland Roemenië geen enkele kans op een veilig en liefdevol leven.

Zodra de juiste match is gevonden mag Jamira met de happy-bus afreizen naar Nederland.

Naam: JAMIRA

Geslacht: Teef
Leeftijd: Geboren  oktober/ november 2019
Formaat: Middelmaat
Type: Prachtige onbekende kruising
Energieniveau: normaal/gemiddeld
Kan met kinderen: Ja >12 jaar obv ouders/verzorger geen drukke gezin(situatie)
Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.
Of stuur ons een email; stichtingfriends4straydogs@yahoo.com voor het toezenden van het intake-formulier als word-documentje.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor JAMIRA is: € 355,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.