Home » HEIDI ( GERESERVEERD )

HEIDI ( Middelmaat )

MOOI SLIM  TEEFJE HEIDI
HEIDI is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Bekijk een leuk filmpje van Heidi door op onderstaande link te klikken

Een leuk samengesteld filmpje van hoe Heidi is! (mei 2020)

Mooie en lieve Heide heeft een slipper gevonden om mee te spelen
Heidi speelt met pup Lisy
Heidi speelt met een tennisbal en een ander hondje

Sinzy, ons contact, was met haar honden naar een veld gereden waar zij mogen spelen en rennen,.
Op het moment dat zij terug naar huis wilde rijden stopte 50 meter voor haar een auto die een doos achterliet en hard weg reed.
Sinzy stapte uit en trof 5 kleine magere pups aan....
Zij bedacht zich geen moment, pakte de doos en reed hard achter de bestuurder aan die eerder de doos achterliet.

Alle pups zijn gered en verblijven nu bij haar in de opvang, zijn bij de dierenarts geweest en volop bezig met het reis klaarmaken zodat ze aan hun nieuwe leven kunnen beginnen.

Zij logeert bij een lieve gastouder in Roemenië die over haar vertelt:

Heidi is een heel slim en mooi meisje, ze houdt heel erg van haar mensen .
ze  springt gezellig op me en vind het heerlijk om een tijdje te genieten en lekker dicht bij me te zijn.

Vriendschap  dan moet je eerst haar vertrouwen  winnen, maar zodra ze je vertrouwt, gaat ze door het vuur voor je

Ze is heel zachtaardig en zal heel gemakkelijk met je meelopen en natuurlijk af en toe even rennen.
ze geeft de voorkeur aan als alles rustig is en ze bij je in de buurt kan liggen. Ze houdt van rennen, maar spelen vind ze het leukst .

ze pakt een schoen of iets ander en ligt het voor je voeten om met haar te spelen. Ze kijkt zelfs naar je terwijl ze speelt en nodigt je uit om met haar te komen spelen.

Ze is heel lief en zal altijd alle nieuwe mensen die in haar buurt komen controleren of ze vrienden zijn, Ze heeft lieve baasjes nodig die veel tijd met haar door kunnen brengen, want daar geniet ze enorm van.
Ze houdt ze het meest van vrouwen, ( haar verzorgster is het meeste thuis )

Ze leert heel snel en vertrouwt mensen die ze ook echt kan vertrouwen.
Heidi is ook erg grappig en een boefje die kleding steelt en er mee speelt todat je het uit haar mond haalt.

We zoeken voor Heidi een rustig huishouden, als er een kat aanwezig is die honden gewend is dan is ze blij. Spelen met andere honden vind ze ook erg leuk. Ook is het gewenst als haar baasje een training met haar gaat volgen, want immers is Heidi een slim meisje.

NAAM: HEIDI
Geslacht: Teefje
Leeftijd: Geboren februari 2019
Formaat: Normale middelmaat (50-55 cm) ongeveer, 18 kg
Type: Prachtige onbekende kruising
kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar o.b.v. ouders/verzorgers
Kan met katten: Ja, in het begin begeleiden, zij is immers een jonge hond
Gezondheidsverklaring; Ja
Gesteriliseerd: Ja

Zodra de juiste match voor Heidi is gevonden mag zij naar haar nieuwe baasjes toe reizen.
In haar geboorteland Roemenië heeft Heidi geen kans op een lief baasje.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier te downloaden, in te vullen en deze volledig ingevuld aan ons te verzenden naar stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Het formulier kunt u downloaden via de button rechts boven, of u kunt deze vinden op de contact pagina

De onkostenbijdrage voor HEIDI is: € 345,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

Wij werken alleen samen met Europees gecertificeerde Trace dierenvervoer firma's