Home » FOXI (GERESERVEERD)

FOXI (Klein)

***** URGENT***** Foxi verblijft in nederland

LIEF KLEIN REUTJE FOXI

Bekijk via onderstaande linkjes de filmpjes van Foxi
Foxi tijdens een wandeling
Foxi wil graag spelen
Foxi houdt van knuffelen

FOXI is een heel lief reutje waarvoor wij op zoek zijn naar een situatie met meer tijd voor hem.
Zijn huidige familie heeft besloten om Foxi te herplaatsen ivm onverwachtse wijziging in de prive situatie, waardoor Foxi nu helaas niet de aandacht krijgt waar hij zo naar verlangt.
Foxi is een heerlijk ventje, hij houdt van aandacht en knuffelen. Samen een wandeling maken, gezelligheid, is wat Foxi heel erg leuk vindt.

In 2018 werd Foxi geadopteerd, de adoptant heeft nu een gezinssituatie met 4 kinderen (eerder speelde dit niet) en een baby waardoor Foxy veel mist.
Voor Foxi zijn wij daarom op zoek naar lieve nieuwe baasjes die huiselijk zijn, vertrouwen met hem willen opbouwen en hem niet alleen laten.

Foxi heeft door alle veranderingen toch moeite met lang alleen zijn. Binnen een nieuwe situatie dient dit dan ook rustig en met geduld opgebouwd te worden.
Foxi is aan 1 oogje slecht ziend, hier is hij mee geboren en heeft hij dan ook geen last van. Voor Foxi zou ook een tuintje heel erg fijn zijn en eventueel een stabiel hondenvriendinnetje.

Naam: FOXI
Geslacht: Reutje

Formaat: Klein
Leeftijd: geboren 2015
Type: Leuke lieve onbekende kruising
Sociaal: Ja Foxi is mensgericht
Kan met kinderen: Ja >12 jaar obv ouders/verzorgers
Gecastreerd: Ja

Wie wordt het nieuwe Lieve gezellige baasje van dit lieve leuke mannetje?
Wie gaat er met Foxi aan de wandel en begrijpt dat Foxi zeker de eerste weken ook dient te acclimatiseren na 2 jaar bij zijn Familie te hebben gewoond.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier te downloaden, in te vullen en deze volledig ingevuld aan ons te verzenden naar stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u uw intake invult, hoe serieuzer wij deze nemen!
Het formulier kunt u downloaden via de button rechts boven, of u kunt deze vinden op de contact pagina

De onkostenbijdrage voor FOXI is: € 165,00, kosten nieuw veiligheidstuigje speciaal gemaakt voor Foxi 35,00 + 3,95 verzending

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.