Home » EMILIO (GERESERVEERD)

EMILIO (Kleine/ normale middelmaat) GERESERVEERD

ONTZETTEND LIEF EN RUSTIG REUTJE EMILIO

Emilio is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Kijkt u beslist voor een goede indruk naar de video's Helaas zijn de foto;' niet van hoge kwaliteit

Heerlijk blije Emilio
Emilio van een beetje aandacht
Emilio samen met een verzorgster
Emilio leert aan de lijn te lopen
Emilio houdt wel van aandacht
Emilio ziet zichzelf in de camera
Emilio geeft een pootje

EMILIO is een reutje van ongeveer 3,5 - 4 jaar jong. Hij verblijft helaas in een armzalig prive asieltje waar hij de drukte en herrie van de andere hondjes een beetje te veel vindt van het goede.

Kijkt u eens naar deze vertederende video van dit mannetje. Met een beetje geduld en liefde is EMILIO een ontzettend lief maatje.

EMILIO loopt netjes mee aan de riem, is prima met andere honden, Emilio is gevaccineerd, gecastreerd en gezond verklaard door de dierenarts. Emilio heeft een rustig karakter en zal zeker in het begin de kat uit de boom kijken. Echter als het ijs gebroken is geniet hij van aandacht en knuffels.

Dit ontzettende lieve ventje verdient beter dan een klein plastic mandje in een open kennel waar de wind en neerslag vrij spel heeft.

Eerder werd dit lieve reutje, gered door ons contact Crina, vanuit een vreselijk dodingsasiel...

Naam: EMILIO
Geslacht: Reu
Leeftijd: 3-4 jaar
Formaat: Kleine/normale middelmaat (45-50 cm)
Type: Prachtige onbekende kruising
Energieniveau: Gemiddeld
Sociaal: Ja Kan met kinderen: Wij plaatsen Emilio niet binnen een drukke (gezins)situatie
Kan met andere honden: Ja mits niet met hoog energieniveau
Kan met katten: Nee
Gecastreerd : Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier te downloaden, in te vullen en deze volledig ingevuld aan ons te verzenden naar stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Het formulier kunt u downloaden via de button rechts boven, of u kunt deze vinden op de contact pagina

De onkostenbijdrage voor EMILIO is: € 345,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

Wij werken alleen samen met Europees gecertificeerde Trace dierenvervoer firma's