Home » ELSA (GERESERVEERD)

ELSA (Middelmaat)

PRACHTIGE SLIMME ELSA

Elsa is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Wij stellen u voor aan prachtige maar ook slim teefje ELSA

ELSA is een ruwharige bijna wit jong teefje zij logeert binnen een huiselijke situatie, waar zij samen leeft met andere honden.
Eerder is Elsa gered door ons contact Irina. Zij trof Elsa achtergelaten en moederziel alleen aan en bedacht zich geen moment.

Elsa is een slim meisje, een tuin is een vereiste, alsmede activiteiten. Het vermoeden is dat er iets van terrier in haar genen zit, echter weten wij dit niet zeker. Elsa is een hondje die moet kunnen ravotten, spelen en rennen.
Daarom zijn wij op zoek naar een toekomstig baasje die haar ruimte en activiteiten kan geven, kortom tijd heeft voor een enthousiaste jonge hond.

Bent u zelf ook graag in de weer buiten en houd u van ondernemende honden om samen met Elsa op pad te gaan?
Dan bent u wellicht haar match!

Naam: ELSA
Geslacht: Teef
Leeftijd: geboren medio okt/ nov 2019
Type: Prachtige ruwharige kruising
Formaat: Op volwassen leeftijd middelmaat (ongeveer 45-50 cm 18-20 kg)
Kan met kinderen: Ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Gechipt: Ja
Gesteriliseerd: Wordt binnenkort gedaan

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier te downloaden, in te vullen en deze volledig ingevuld aan ons te verzenden naar stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Het formulier kunt u downloaden via de button rechts boven, of u kunt deze vinden op de contact pagina

De onkostenbijdrage voor ELSA is: € 345,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.