Home » DROPPIE (GERESERVEERD

DROPPIE (Middelmaat)

DROPPIE, EEN PRACHTIG AKTIEF JONG SPEELS MEISJE.

Droppie is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk via onderstaande link een video van Droppie

Prachtige Droppie in de sneeuw
Kijk hoe leuk ze is!

Lieve Droppie en haar hondenvriendjes

Maak kennis met deze schoonheid! Zij heet Droppie en zeg nou zelf!

Droppie is een heel lief vriendelijk meisje, ze is gek op spelen en zou dat het liefst de hele dag doen.
Droppie is andere honden gewend en kan met alle honden overweg.

Bent u de baas die met haar wilt spelen, en genieten van haar aanwezigheid? Misschien heeft u wel een leuk hondenmaatje voor haar?
Heeft u tijd en geduld om dit lieve meisje te begeleiden in een wereld buiten het asiel? Vul dan snel een intakeformulier in!

Droppie kent alleen maar het leven in het prive asiel van Florin en wij gunnen dit mooie meisje een eigen huisje! Zij verdient meer dan een kennel in weer en wind.

Zodra de juiste match is gevonden voor Droppie reist zij af naar Nederland.
In haar geboorteland Roemenië, heeft Droppie geen schijn van kans op een fijn leven.

Naam: DROPPIE
Geslacht: Teef
Leeftijd: Geboren ongeveer Januari  2020
Formaat: Middelmaat, ongeveer 45-50 cm
Energie level: Normaal/ Hoog immers zij is nog een jonge hond.
Kan met kinderen: Ja, vanaf 12 jaar
Kan met andere honden: Ja, een hondenmaatje zou heel leuk zijn voor haar maar is geen must
Kan met katten: onbekend
Europees paspoort: ja
Gezondheidsverklaring; Ja
Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.

Of stuur ons een mail en vraag naar het Intake-formulier: stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor  Droppie  is: € 355,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.