Home » DIXIE ( GERESERVEERD )

DIXIE ( Middelmaat )

VROLIJK LIEF REUTJE DIXIE,
DIXIE is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Bekijk een filmpje over Dixie door op onderstaande link te klikken

Een leuk filmpje van Dixie in verschillende situaties (mei 2020)
Dixie geniet van het spelen met een balletje!
Dixie speelt met Heidi

Dixie en Heidi spelen met een bal

Waar blijft mijn toekomstige familie nou? Ik ben Dixie en hou van gezelligheid en om leuke activiteiten te ondernemen. Houd u van gezelligheid en bent u ondernemend? Dan wacht ik met smart op een berichtje, dat ik ook mijn koffertje in kan pakken :-)

Dixie heeft een gezellig en aanhankelijk karakter, hij houdt van aandacht, wandelen en ook spelen in het water vindt hij fantastisch.

Dixie is een geweldige leuke jonge hond. Dixie is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts en nu op zoek naar zijn "Forever Home.

Zijn opvang verteld over Dixie:
Fluffy ventje, altijd heel blij, en enthousiast.

Wij oefenen om met Dixie aan de lijn te lopen en dat gaat steeds beter.

Even heerlijk gek doen en rennen als we met hem spelen. Hij is altijd lief met zijn prachtige bruine ogen.

Hij stopt niet met zijn staart kwispelen wanneer hij zijn verzorgers ziet

Hij vind het leuk om met andere honden te spelen, en katten vind hij ook lief.

Dixie is een gezellig blij lief ventje die een baasje zoekt die tijd heeft om leuke activiteiten/cursus met hem te ondernemen.

Wij staan in direct contact met de opvang van Dixie

Zodra de juiste match is gevonden mag Dixie afreizen naar zijn nieuwe baasje, naar NL.

In zijn geboorteland Roemenië heeft hij geen kans van kans op een veilig en liefdevol leven.

Dixie zijn verhaal.

Sinzy ons contact in Roemenie was met haar honden naar een veld gereden waar zij mogen spelen en rennen.
Op het moment dat zij terug naar huis wilde rijden stopte 50 meter voor haar een auto die een doos achterliet en hard weg reed.
Sinzy stapte uit en trof 5 kleine magere pups aan.
Zij bedacht zich geen moment, pakte de doos en reed hard achter de bestuurder aan die eerder de doos achterliet.

Zodra de juiste match is gevonden voor Dixie mag hij op reis naar Nederland naar zijn nieuwe baasjes.

NAAM: DIXIE
Geslacht: Reu
Leeftijd: Geboren februari 2019
Formaat: Middelmaat ongeveer (45-47 cm)
Type: Prachtige kruising
kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar o.b.v. ouders/verzorgers ( WIJ PLAATSEN DIXIE NIET IN EEN DRUK GEZIN MET JONGE KINDEREN )
Kan met katten: Ja, in het begin begeleiden, hij is immers een jonge hond

Gecastreerd: Ja

Zodra de juiste match voor Dixie is gevonden mag hij op reis naar zijn nieuwe baasjes in Nederland

In zijn geboorteland Roemenië heeft Dixie geen kans op een gelukkig en veilig leven.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Online intake-formulier in te vullen of een mail te sturen naar: stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u uw intake invult, hoe beter wij kunnen bekijken en bespreken of er een goede match kan zijn.

De onkostenbijdrage voor DIXIE is: € 355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

Wij werken alleen samen met Europees gecertificeerde Trace dierenvervoer firma's