Home » BONNIE (Kleine middelmaat)

BONNIE (Kleine middelmaat)

PRACHTIG LIEF JONG MEISJE BONNIE

We stellen u voor aan Bonnie. Is het niet een mooi meisje?

Voor Bonnie zijn wij op zoek naar baasjes die van gezelligheid houden maar ook begrijpen dat Bonnie een slim ondernemend en speels meisje is en graag haar neusje gebruikt. Bonnie heeft meer nodig dan een blokje om.

Ze slaapt s nachts los in huis en gaat voor de rust momenten in de bench .Ze gaat 4-5 x per dag naar buiten en plast op een puppy matje zo nodig.

Wij zoeken een baasje voor Bonnie die al een leuke stabiele hond heeft die die een hondenmaatje zoals Bonnie op prijs stelt, Bonnie trekt zich namelijk nu ook op aan de andere familie hond en is dan helemaal in haar element.

Bonnie is heel verdraagzaam en redelijk mellow in de omgang. Vreemde mensen vind ze soms nog wat spannend en kijkt dan eerst de kat uit de boom.

Een beetje reuring doet haar eigenlijk niet zoveel, ze gaat haar eigen gang. Ze is graag buiten en vind wandelen heerlijk. Ze speelt graag met ballen & knuffels , en durf ook gerust een slipper te jatten ;).

Maar heerlijk even een paar uurtjes op de bank een schoonheidsslaapje doen vind deze dame ook heerlijk.

Voordat u reageert vraag uzelf vooraf af, of u daadwerkelijk voldoende tijd heeft voor een jong actief hondje, ook na de Corona crisis en verlof.

Haar huidige baasje kwam tot het besef dat een jong actief hondje, binnen een gezin met jonge kinderen, toch te veel tijd vraagt en heeft ons gevraagd Bonnie daarom te herplaatsen.

Match is altijd prioriteit voor bemiddeling. Daarom werken wij met een intake-procedure.

Wij staan in direct contact met de opvang van Bonnie

Na een positieve procedure mag u kennis maken met Bonnie.

Naam: BONNIE
Geslacht; Teefje
Leeftijd: Geboren November 2019
Formaat: Kleine middelmaat. Bonnie is op dit moment ongeveer 40 cm ( verwacht ongeveer 45-48 cm )
Type: Kruising ruwharig met zachte vacht
Energieniveau: Gemiddeld/hoog zij is een jong hondje
Kan met kinderen: Ons beleid >12 jaar obv ouders/volwassen

Alle honden die wij bemiddelen zijn geselecteerd op karakter en logeren bij een goede opvang.

Dit houd wel in dat elke hond die in een nieuwe situatie komt, moet acclimatiseren en begeleid moet worden in zijn of haar nieuwe leven! Geduld, tijd en opvoeding is dus essentieel!
Kant en klaar honden bestaan niet.

Denk dus goed na voordat u reageert om een rescue hond een 2e kans te geven.

Na een positieve procedure, "intake, gesprek en huisbezoek" mag u kennismaken met Bonnie.
Ook voor Bonnie is match essentieel voor herplaatsing.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier te downloaden, in te vullen en deze volledig ingevuld aan ons te verzenden naar stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Het formulier kunt u downloaden via de button rechts boven, of u kunt deze vinden op de contact pagina

De onkostenbijdrage voor BONNIE is: € 295,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.