Home » ATHEA (GERESERVEERD)

ALTHEA (Kleine middelmaat)

Vriendelijk meisje ALTHEA

ALTHEA is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

ALTHEA is een vriendelijk, knap en aanhankelijk jong teefje.
Zij logeert momenteel tijdelijk bij een gastouder, een serieus gezin in Roemenie
Zij helpen ons contact Crina met opvang, van honden door haar gered, zo dus ook Althea

Voor Althea zijn wij op zoek naar fijne baasjes, die samen met haar, de mooie en nieuwe dingen van het hond zijn, gaan opbouwen en ontdekken. Die in haar een lieve vriendin zien een aanvulling binnen het eigen gezin en hiervoor tijd willen vrij maken.

Althea is prima met andere honden, zij houdt van gezelligheid, maar zij heeft zeker begeleiding nodig  binnen haar nieuwe leventje zoals iedere jonge hond.

Voor Althea zijn wij op zoek naar lieve adoptanten zonder hoge verwachtingen en eisen waar Althea
zich zelf kan en mag zijn om zo samen een vriendschap voor het leven op te bouwen.

Past dit bij u? Dan nodigen wij u uit ons intake-formulier in te vullen, de link staat onderaan deze pagina.

Haar verhaal:
Ons contact Crina trof Althea aan, smekend, in het vreselijke dodingsasiel. Zij wilt zo graag leven...
Crina heeft haar uit deze vreselijke situatie gered en nu logeert zij tijdelijk bij een gastouder.

In haar geboorteland heeft deze lieve hond geen enkele kans op een gelukkig en veilig leven en daarom is ons gevraagd Althea te bemiddelen naar verantwoordelijke baasjes, die haar wel een gelukkig leven willen geven.
De laatste foto in haar album is in het vreselijke dodingsasiel gemaakt net voordat zij werd gered,

ALTHEA
Geslacht: Teef

Leeftijd: geschat door dierenarts, geboren medio eind 2019/begin 2020 zij is ongeveer 1,5 a 2 jaar jong

Formaat: Middelmaatje 44-48 cm

Type: Lieve onbekende kruising, ruwharig

Energy level: Gemiddeld

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid  >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst:  Ja , een  gelijkwaardig hondenmaatje is fijn maar niet noodzakelijk

Kan met katten: Onbekend,

Gevaccineerd; Ja

Europees paspoortje: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage is: € 355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst