Home » ADAM (GERESERVEERD)

ADAM (Kleine middelmaat)

ADAM ZEER LIEF SPEELS EN AANHANKELIJK REUTJE

Adam is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk via onderstaande links filmpjes van Adam

Leuke Adam
Adam aan de riem
Adam knuffelt graag
Wat een heerlijk hondje!

Adam is een heel lief zachtaardig, aanhankelijk en speels hondje. Adam is een hondje dat conflicten uit de weg gaat. Hij is heel sociaal met andere hondjes en mensen.

Voor Adam zoeken wij een baasje die hem alle liefde en geduld wilt omringen. Een hondenmaatje zou heel erg fijn zijn voor Adam, maar is geen must.

Ons contact Lorena in Roemenië hoorde het verhaal van Adam aan toen zij in het dorp van haar oma was. Adam werd namelijk opgejaagd door mensen van dat dorp om neergeschoten te worden. een hondenleven telt in Roemenië niet.
Lorena heeft hem gered en een prive shelter gezocht waar die nu goed verzorgd word.

Ons is gevraagd door Lorena om de juiste match voor Adam te vinden. Immers in zijn geboorteland Roemenië maakt hij geen schijn van kans op een liefdevol leven.

Zodra de juiste match is gevonden mag Adam afreizen naar Nederland.

Naam: ADAM
Geslacht: Reu
Leeftijd: Ongeveer 1 1/2 jaar
Formaat: Kleine middelmaat, 40-45 cm Ongeveer 11 a 15 kg
Type: Prachtige onbekende kruising
Energieniveau: normaal
Kan met kinderen: Ja >12 jaar obv ouders/verzorger geen druk gezin
Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.

Wilt u liever een intakeformulier per email naar ons sturen, dan kunt u het intakeformulier hier downloaden en deze volledig ingevuld aan ons verzenden naar stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u uw intake invult, hoe serieuzer wij deze nemen!

De onkostenbijdrage voor ADAM is:
€
355,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.