PRINSES ( GERESERVEERD)

PRINSES ZEER LIEF ZACHTAARDIG MEISJE, DIE GRAAG OP SCHOOT OF IN DE VENSTERBANK WIL LIGGEN OM VAN HET ZONNETJE TE GENIETEN.

Bekijk de video van Prinses, klik op onderstaande link:

deze volgen binnenkort

Omschrijving Prinses:

Prinses is een zeer lief aanhankelijk schildpad-poesje. Zij vind iedereen lief en aardig.

Zij komt graag naar je toe om geaaid te worden en spint naar hartelust hierbij.

Prinses is een lieve poes die graag genegenheid opzoekt bij mensen.

Het zou geweldig zijn als Prinses  een leuk katten-vriendje of vriendinnetje krijgt als zij haar personeel gevonden heeft.

Het verhaal Prinses (rescuer/verzorgster Crina Maria)

Dit lieve meisje werd heel jong gevonden op straat door ons contactpersoon Crina Maria.

Zij was nog erg klein toen zij haar vond en Crina besloot haar mee naar huis te nemen.

Ondertussen verblijft dit meisje nu in de opvang bij Crina gezellig tussen alle andere katten.

Crina hoopt op een fijn thuis voor dit lieve meisje.

Stichting Friends4straydogs bemiddeld sociale en lieve "binnen-katten" die allen zijn gered.
Dit zijn de katten dan ook gewend. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer. . De katten willen graag veilig genieten van de buitenlucht en het zonnetje,  daarom
is een goed afgesloten tuin/terras/balkon, waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing.

Lees ook op onze website waarom het belangrijk is om 2 kittens of jonge katten samen te plaatsen bij een gelijkwaardig kattenvriendje.

Bent u het juiste personeel voor Prinses?

vul dan hier op onze Website ons intake vragenformulier online in, klik op de blauwe button rechts bovenin op deze pagina.

In haar geboorteland Roemenië maakt Prinses.geen van kans op een liefdevol leven.

Zodra het juiste personeel is gevonden reist  Prinses met ons officiële gecertificeerde transport naar u toe.

PRINSES

Geslacht: Poes

Leeftijd: Ongeveer juni/Juli 2022 vastgesteld door een dierenarts.

Kan met kinderen: wij plaatsen Prinses niet in een drukke gezinssituatie

Kan met honden: Onbekend

Kan met katten: Ja

kattenmaatje nodig: Ja

Chipregistratie: Ja

Gesteriliseerd/Gecastreerd: Nog niet dit gebeurd rond 8 maanden

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u vriendelijk ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit uitgebreide vragenformulier zodat wij samen met u kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om online het intakeformulier in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor Prinses is:  € 265,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de kat en geen koopsom.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).

Katten ouder dan 8 maanden zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

UBN

Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit

KVK

Alle katten die onze stichting bemiddeld worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.