JOANA  (Poes)

WAAR MAG JOANA LEKKER SNORREN IN HET ZONNETJE

Bekijk via onderstaande links de video's:
JOANA binnen de opvang

Joana is een lieve vriendelijke jonge sociale poes.
Zij houd van kroelen, spelen, lekker luieren en ravotten met de andere katten.
Voor Joana zoeken wij personeel die weten wat een jonge poes nodig heeft.

Joana heeft een gelijkwaardig kattevriendje nodig, waar zij mee kan spelen.

Het verhaal van JOANA:
Joana is als kitten gevonden nadat haar moeder en haar broertjes en zusje waren dood gebeten door loslopende honden.
Omstanders hebben dit lieve meisje gered en aan Crina gevraagd haar op te nemen binnen haar katten-opvang,
anders zou ze terecht komen in het Gemeente asiel (dodingsasiel)
Joane is nu veilig maar de katten-opvang is geen thuis voor haar.

Stichting Friends4straydogs bemiddeld sociale en lieve "binnen-katten" die allen zijn gered.
Dit zijn de katten dan ook gewend. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen,
teveel gevaar ligt op de loer.

Onze bemiddelings-katten willen graag veilig genieten van de buitenlucht en het zonnetje,  daarom
is een goed afgesloten tuin/terras/balkon, waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing.

Lees ook op onze website waarom het belangrijk is om 2 kittens of jonge katten samen te plaatsen bij een gelijkwaardig kattenvriendje.

Zodra de juiste match is gevonden, reist Joana met ons officiële Trace dierenvervoer naar haar nieuwe familie toe.

In haar geboorteland Roemenië heeft Joana geen schijn van kans op een een liefdevol leven.

JOANA

Geslacht: Poes
Leeftijd: Geboren mei/juni 2021
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met honden: Onbekend
Kan met katten: Ja een Joana wordt alleen geplaatst bij een leuke en speels katte-vriendje of samen met een lief katten-maatje
Kattenmaatje nodig: Ja
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja

Wij werken met een vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om online het intakeformulier in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor Joana is:  € 265,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de kat en geen koopsom.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).

Katten ouder dan 8 maanden zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

* UBN

* Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit

* KVK

Alle katten en honden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.