Home » AANVRAAG INTAKE-FORMULIER HOND

AANVRAAG INTAKE-formulier voor de adoptie van een RESCUE-hond

Als u interesse hebt in het adopteren van een rescue hond,
dan vragen wij u om onderstaande intake uitgebreid in te vullen.

Stichting Friends4straydogs is een stichting die heel veel zorg draagt
voor de dieren die zij bemiddelen.

Onze procedure is wellicht veel uitgebreider dan andere stichtingen, maar wij kijken echt of een mogelijke adoptant een match is voor de hond of kat.

In sommige gevallen kan het zelfs zo zijn dat we de adoptant een geschikte kandidaat vinden,
maar niet voor de hond waarvoor zij zich hebben aangemeld.
Wij kijken dan samen met u of er een andere, beter geschikte, match is.

Wanneer u het intake-formulier uitgebreid invult, krijgen wij een idee wie u bent en of u een match kunt met de hond die u graag wilt adopteren.
Hoe uitgebreider uw antwoord, hoe enthousiaster wij worden!

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond. Match is essentieel voor bemiddeling,  immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

Bij serieuze interesse vragen wij u om een berichtje te sturen naar dit e-mailadres: stichtingfriends4straydogs@yahoo.com

Of via Contact

wij sturen u dan ons intake formulier toe.

Wanneer we u naar aanleiding van uw intake-formulier u een geschikte kandidaat vinden,
nemen wij telefonisch contact met u op. Hiervoor maken wij met u een telefonische afspraak.
Als wij van mening zijn dat u niet de match bent, ontvangt u van ons een email met uitleg.

Mocht dit gesprek ook positief bevonden worden, dan wordt er samen met u een huisbezoek gepland met een van onze vrijwilligers in het land.

Lees onze volledige werkwijze hier.